Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay avrupaya girmek değil. Avrupadaki insanların yaşam standartlarına, refah seviyesine ulaşmak.
Ülke iyiye falan da gitmiyor. Bu hükümet ilk geldiğide birşeyleri satarak biraz lale devri yaşattı, şimdi satacak bişey kalmadı. Ülke mülteci yuvası oldu. Her gün her hafta şehit var ve ekonomi git gide çöküyor. Sonraki nesiller için üzülüyorum, mutlu ve huzurlu bir gelecek gözükmüyor.
bundan 15 sene önce şehit haberi yokmuydu? benim kardeşim 2000 yılında şehit oldu. izleyelimmi yani ırak suriye savaşalrını bizmi çıkardık? bizmi yıgdık ülkenin sınırına pkk lıları, sınırımıza gelen multecilerin ölmesini mi izlemeliydik. yarın birgün avrupada savaş cıkarsa emin olun müslüman diye ilk türkleri katlederler. bosnahersek müslüman diye türkleri katlettiler. adamlar avrupa birligine almamak için neler yapıyorlar bunları hiçmi görmüyorsunuz, neden görmemezlikden geliyorsunuz. ya uyanın artık avrupada pkk terorist degilmi nasıl oluyorda pkk terorist bayrakalrıyla adamlar meclise giriyorlar. avrupalılar gibi iki yüzlü olacagımıza hiç olmayalım bırakın refahı herşeyi onların olsun gün gelir biz onlardan daha iyi oluruz. zaten dunyanın gidişatı hiç iyi degil ben evimin altına sığınak yapmayı bile düşünüyorum şuan