Tavsiyem şu yönde olacaktır. Öncelikle işten ayrılmayı kafana kesin koyduysan, çevrende özellikle İş Hukuku konularına hakim ve bu tür mahkemeleri alan Avukat tanıdığın var ise durumunu ona anlat.
Onun sana soracağı sorular ve senin anlatacakların ile birlikte, haklı istifa sebebi bulabilirsin.
Örnek veriyorum ; 10 iş günü izine çıkmak istedin ama şirket hayır sadece 1 hafta çıkabilirsin dedi ise. Veya başka bir örnek ile, haftada 45 saat'den fazla çalıştırıldıysan ve bu konuda 2 tanık bulabiliyorsan vs.
Yani haklı istifa ve beraberinde Kıdem/Tazminat vs alabilmek için bazı haklar var. Bunların detaylarını en iyi avukatlar biliyor ve tecrübe ediyor. Kazanamayacakları davalara girmezler. Girdiklerinde de kazanırlar. Zaten Personeller şirketlere karşı bu konuda 1-0 önde hep. Devlet çalışan Personel'in yanında.
Tazminat alabilmen için şuanki yasaya göre ya haklı sebepten işten çıkman gerekiyor yada işten çıkarılman gerekiyor. Tabi işten çıkarılırken de işveren haklı sebep göstermemeli.
Ben İstanbul dan komple gideceğim hocam maddi ve manevi sıkıntılarım var bunları dile getirdim fakat tazminat veremeyiz diyorlar
Onlar seni kovarsa anca ozaman tazminat alirsin.
Kovmuyorlar hocam...