KSCOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye Cumhuriyeti'nin komuta kademesi bütünüyle değişmiş, tecrübeli, askeri deha ve eğitim almış üst düzey subaylar mecburi emekli edilmiş, kumpasla hapse atılmıştır.
İman gücüyle savaşırsın ancak İmam gücüyle olmaz bu işler. (Pamuk nasıl tıkanır eğitimi almış biri sizi savaşa değil musalla taşına götürür.)
15 Temmuzda 2 ana kuzusu asker tokatlamaya, kemerle dövmeye ve hatta linç etmeye benzemiyor öyle Dünyaya kafa tutmak .
Biri Necip Fazıl'ı anlamaktan bahsetmiş. Menderese örtülü ödenekten para çıkarırsan hakkında iyi şeyler yazarım diyen birini anlamakla en fazla amerikanın, ingilizin vereceği üç beş kuruşuyla taraf değişirsin.
Kozmik odana girilmiş, hangi bilgiler kimde allahın bir kulu bilmiyor.
Palayla, kemerle, taşla sopayla savaş kazanmaktan bahsediyor.
BES'ten işlenen para istihdam için de kesiliyor. Ekonomi canavarı vatandaşın, milletin aldığı 3 kuruştan %3 keserek Ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyor. Kendileri Lüx tuvaletlerinde altın klozete s.çıyor.
Afrinde çatışmada yaralanan askerleri hatay'da hastaneye gönderiyorsun yeterli doktor yok, cihaz yok gazi gelen şehit çıkıyor.
Dünyayla Türkiye'yi kıyaslıyorsun.
Vay arkadaş ya!
Necip Fazıl'ı anlamaktan bahsetmedim. Necip Fazıl'ın bir dizesine atıf yaptım. Zira rahmetliden nefret eden birisiyim.