Sözlerinizi yanlış yere çekmiyorum. Üzülerek belirtmek isterim ki, siz tam olarak bilginizin olmadığı husularda yorum yapmaya çalışıyorsunuz. ETA Franco döneminden beri İspanya'da aktiftir. Keza İra'da İngiltere'de 30 yıldır aktiftir ve pasifize edilmiş değildir. Ülkelerin bu problemlerin silahla çözülemeyeceğini, diplomasi ile çözüleceğini anladıktan sonra, her iki unsurda anlaşma yoluna gitmiştir.
Her yerin eksisi artısı vardır doğrudur. Ama ülkemiz her geçen gün kan kaybetmektedir. Sağlık sistemi efsane falan değildir. Şükür etmek ile isyan etmemek birbirinden bağımsızdır. Dünyaya sağlıklı geldiğinize, ailenizin sağlıklı olduğuna vs. şükür edebilirsiniz. Ama şükür bugün de karnımız doydu, devletimiz çok yaşa nidaları atarsanız sırtınıza çok semer vuran olur. Sizden bir sonraki yazan arkadaşa da katılıyorum. Sırf şükür mekanizması işlesin diye ben sömürülmek ve kandırılmak istemiyorum.
Bakın bugün Google'da 10 saniye de bulabileceğiniz bilgiler var. Macaristan işsizlik oranı %4.3 şeklindedir. Bu orana ev hanımları ve engelli insanlar dahildir. Türkiye'de ise iskur.gov.tr üzerinden kendi durumunu işsiz yapmayanlar işsizlik oranına dahil değildir.
Siz yine şükredin. İktidardan bağımsız olarak söylüyorum ben rüşvetin, hırsızlığın kol gezdiği bir ülkede şükretmeyi kabul etmiyorum.
Ordunun bereye ihtiyacı var gerçekten. Dünyanın en güçlü ülkelerindeniz, Amerika'ya kafa tutuyoruz ama orduda bere yok. Enteresan.
boldladığım kısımda sizin düşüncelerinizi çok çok iyi anladım. benim gibiler çözüm sürecine ta en başından beri karşı çıktı sizin gibi çözüm sevicilere belirteyim sonrasında başlayan meskun mahal operasyonlarında 1500 vatan evladı şehit oldu.