Hocam kumar ile alakası yok al satçı değilim ben. Ben yatırımcıyım. Yatırdım ve tam 6 aydır bekliyorum. 6 ay daha bekleyeceğim. Siz benim dediğim tek kelimeyi bile anlamamışsınız. Diyorum ki borsaları sadece almak için kullanın. Aldığınız coinleri soğuk cüzdanlara çekin. Borsanın kapanması beni bağlamaz. Şu an hiçbir borsada coinim yok hepsi benim kontrolüm altında. Yani aldığım borsa kapansa dahi açık olan bir diğer borasda bozdurup direk paramı çekebilirim. Kripto paraları anlamayanlar zaten kumar diyorlar o yüzden siz boşverin bu alanları
Kerizler silkelendi hocam bitcoini bu fiyatlarda son görüşümüz olacak. Almayanlar 2 yıl sonra forumda keşke alsaydık diye konu açarken ben burada 25-30 milyon tl ile bmw çekilişi yapacağım.
Bitcoin biteli 2 sene mi oldu

Bitcoin bitmedi bitemez, bunların hiçbiri lakırtıdan ibaret değil. Lütfen ingilizce makaleleri okuyun, anlayın. Tüm bankalar korkuyor kripto paralardan zira hepsi mesleklerinden olacaklar. QNB şirketlerinden bir ceo btctürk ü satın aldı. Bitmiş, ölü bir yatırım mı yaptı demek istiyorsunuz siz şimdi bu ceo yu?
Açıklamayı iyi okursan sevinirim, 2 sene önceki mining ile şimdiki mining arasındaki fark nedir sen açıkla. Bitcoinin piyasasından değil, çıkarılmasından bahsediyorum. Piyasa belli zaten biri vurgun yapacak olacak bitecek.