Ben nasıl bir eşşeğim ki vaktimi gereksiz yerlere harcıyorum. (Bence foruma biraz ara vermenin zamanı geldide geçti bile.)
Kendin çali kendin oyna işleri yapılacaksa mlleti ne oyalarsın be adam demezler mi.
İhtiyacı olanlar göz atmak isterse;
https://gist.github.com/lancejpollard/1978404
Not: Siteye gereksiz bir çok meta tag eklemeyede gerek yok. Google botlar bu meta tagları görse bile dikkate almayabilir.
Anlamadım, sizle aynı şekilde düşünmek zorunda mıyım? yazdığınız şeyler soruya cevap olmamasına rağmen,3.sınıf kalite olmasına rağmen,uzman olmadığınız halde o moda girip cevap vermenize rağmen alçakgönüllülük gereği kırmadım sizi. Buna rağmen bu cevabı alırsam kusura bakmayın gerçekleri söylerim. Bırakın uzmanmış gibi davranmayı benim sorum belli. Hatta soruyu dahi algılayacak tecrübeniz olmadığı için "aynı tema ve aynı içerikle test etmek" gerekir dediniz. Bir de işin uzmanıymış gibi parantez içinde kendine sitem ediyor allahım cahil cühelaya kişilik dersimi vereceğim

Ben senin gibi cıvık biri olsaydım daha yazdığın ilk postta engeli atardım sana, sanki biz bilmiyoruz bunları derdim,bilmediğin halde neden post atıyorsun derdim,söylediklerini çocuklar bile biliyor ama insanlık işte alttan aldık yüz buldun.