dostum
benim olayın detayı ile değil yorumum.. başka bir haberde ise Şehit anneye özal halk otobüsünde kartı olmasına rağmen para istenmesi ile benzer bir olay...
Can verebilmek gerçekten zor... insan yemek yerken genzine kaçan yemek parçası ile bunu çok kısa anlar... biyolojik yapı direk panik atak ile kendini kurtaracak fiil yapmaya çalışır..
Ama ne gariptir ki benim halkım Vatan - Bayrak olduğunda hiç tereddütsüz geride kim nasıl olacak diye düşünmeden göğsünü siper eder.. çok garip bir duygu övülesi bir durum
Evime giderken su satan firma var. penceresine çok uzun süredir yazdığı yazı var... "Şehit ailesine su ücretsiz".
sokak ta her el açana 1 lira veren insanımız bu tür fedakarlık yapanlara karşı saygısı maalesef pek yok.. heleki şuan ki siyasi gerginlik havasında muhalif düşünceler birbirine hakaret ediyor ve Şehadet Şerbetini İçenleri bile eleştirecek sözler söylüyor
Örnek olması için... Askeri ve şehitlerimizi siyasete alet ediyorsun diyor.. sonra da oraya bayrağı dikmek için 10bin için ölze azdır diyor.... peki senin bu sözün nedir ? sende siyasi liderisin.. bunu söylerken sen 10bin kişi üzerinden siyaset yapmıyor musun ?
peki soru.. bayrak dikmek için neden bir anda 10bin şehit vermeye razısın ? neden hiç kan dökülmeden şehit verilmeden güvenliğimizi sağlama derdin de değilsin ?
Çünkü şehid olacakların senin gözündeki değeri toplantı amacı ile gittiğin Çanakkale de göbek atan tarafdarların için çıkıp tv de özür dilemediğin ile şehid ler için düşünceni çok net belli ettin.
Yani bu vatan içinde beraber yaşıyoruz ama birbirimize karşı.. bırak kendi ceddine karşı ne saygın var ne sevgin

hoş olmayan ve içinde siyasi amaç ve netice olan durumları bu yerlerde gündem yapıp detayı bilinmeyen konular için birbirimizei üzmek yerine....
Vatan için Bayrak için.... Allah için kenetlenmemiz ve Şehid lerimiz ve kalanlarına sahip çıkmamız gerek....