16 yaşında ilk paramı kazandığımda baba hesap kartını ver para yatıracaklar dedim. Bildiğiniz üzere hesap kartına sadece para yatırılabilir. Babam kartını vermiyor.
Oğlum benim üzerime 3 tane ev var, araba var. Haciz felan getirirsin diyor.
İlk paramı kazanınca çokta inanmamıştı. 255 lira gibi bir paraydı bundan 9-10 sene önce.
18 yaşında bankadan tüm paramı çektim. Laptop çantasına attım eve getirdim. Babam gene 255 lira seviyesinde kazandığımı düşündüğü için paraları çıkartınca bir şok oldu.
Sonra ne kadar var orada? Varsa varsa 5000 var demişti. Benim kenarda harcamalarımdan sonra biriktirdiğim para 15.000 TL olunca adam tekrar şok geçirmişti. Oturmuş birlikte saymıştık
Ha ben genede okumayı bırakmadım. Sabit maaşlı bir işte çalışıyorum. İnternete de uzak kaldım. Bir yandan iyi olmuş diyorum.
Ara ara farklı sektörlerden yine para kazanmayada başladım.
Mesela çok sıkıştığım bir zamanda 3-4 ayda Youtube 'dan 12.000 TL para kazandığımı hatırlıyorum. Birinden istesem veremez. Allah 'ta yüzümüze güldü gene bilgi birikiminin ekmeğini yemiştik.
Belki tekrar birşeyler olur. Sektöre hiç uzak hissetmiyorum kendimi ama evlenip çocukta olunca baya baya uzak kaldım.
Maaş yatıyor. Evin kirası da her ayında 10'unda ödenince cesaret edemedim desem yalan olmaz.