Değerli R10 Üyeleri
ismini ve içeriğini açıklayamayacağım bir projem var sistem katılımcılara para kazandırıyor herkes için win win diyebiliriz
kendim bilgisayar programcısıyım- çok iyi derecede php biliyorum, özelikle yazılımlarm MVC üzerine.
kendim bir işte sürekli olarak 8 saat çalııyorum. geriye kalan zamanımın çoğunu ailem için ayırmak zorundayım
herkes yattıktan sonra 2 saatimi projeme ayırabiliyorum
2 saat içinde yazılımı bitirmeye çalışıyorum
fakat algoritme hazırlaması bile bu şekilde 2 ay surdu
bu Web arayuzunu yazmay başladım fakat algoritmaya uygun gitmek bazen mümkün olmayabiliyor bu bağlamda anlaşılan gunde 2 saat ayırmakla 6 ayda web arayuzu sürecek.
ayrıca mobil yazılımı da halletmem gerekiyor (bu konuda biraz zayıf bilgim var) bu kullanıcı taraflı olduğu için 6 ayda buna gider gibi görünüyor
yani kafadan projenin hayata geçmesi için 2 yıl gerek
ayrıca reklam çalışmaarı ve afilite olarak çalışacak kullanıcıları da siteme dahil etmek tte kafandan 1 senemi alır
sonrasında gerçekten kazanacak bir sistem
Problemim şunlar
3 sene harcayıp sonuç beklemek mantıklı mı
3 sene sonra tutmaz ise ne yaparım (bu süre zarfında muhtemelen sağlık ile ilgil problemlerimde çıkacak )
siz olsanız boyle bir iş için 3 sene nizi ayırabilirmisiniz ?
Not: sektor çok iyi bildiğim ve içinde benim ailemden de kimselerin olduğu bir sektor
lütfen detay istemeyeiniz. bitmeyen bişeyi satamayacağım gibi Projeyi de alacak kimsenin çıakcağını sanmıyorum.