mtoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam arkadaşım benim düşüncem işi aldıysanız ödemeyide yaptıysa karşı tarafa kurup sorunsuz çalıştığını göstermeniz gerekiyor. Sonuçta scripti siz değil müşteriniz kullanacak. Dolayısı ile müşterinizin ihtiyacı olan scripti yazsanızda müşteriniz kullanamadığı bir sistem oluyor benim düşüncem. Bilgisayarı bozuksa format atar yada sanal windows kurup denersiniz.
Hocam o zaman benim evimde ocak bozukken marketten makarna alayım ama eve geldiğimde ocak çalışmıyor makarnayı pişiremiyorum diye markete gidip yardım isteyeyim. Gelip ocağımı tamir etsinler. Bu mudur mantık? Bu mantıkla hiçbir işin altından kalkamayız. Makarnanın sağlam bir ocakta piştiğini makarnayı satan kişi garanti edebiliyorsa onun işi orada bitmiştir. Bu arkadaş yazılımı sağlam çalışır şekilde teslim ettiyse de onun işi orada bitmiştir. Bilgisayara format atmak ne demek? En dandik bilgisayarcıya götürseniz format atmaya ücret talep ederler bedavaya mı yapmalıydı arkadaş. Ben olsam xampp kurmak için de ücret talep ederdim. İş yaparken duygusallığa yer yok efendim, yardımseverlik elbette olacak, ancak suistimal edilmemeli. Format atmak, sanal windows kurmak çok acayip geldi yani çok fazla şaşırdım.