Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delikanlı 53 konunun işim ile ne alakası var ? Farzet multimilyarderim yada aylak aylak gezen işsiz biriyim

Konuyu nereye baglayacan merak ile cevabımi bekliyorum 🤔
Tühhh ya bütün oyunu bozdun şimdi

Arkadaşım. Risk alınmadan birşey oluyor mu. Olmuyor. Risk almak istemiyorsan Ledger e atarsın cüzdan numaranı ve güvenlik bilgilerini koyarsın banka kasasına, 10 sene sonra açılmak üzere bay bay dersin olur biter.

Risk alırsın borsada oyun oynarsın (tabiri caizse) kaybedersin kazanırsın, pump coine denk gelirsin paran coşar, trx ( bunu söylemeden geçmeyeyim) coin gibi bir kriptoya denk gelirsin hezimet yaşarsın gibi gibi.

Burada ispat etmeye çalıştığınız şey nedir.

İmar bankası ve benzeri birçok banka batıp, milletin parası batanlarla birlikte buhar olduğunda sağlam olan birşey mi vardı. Ticaret gibi algılamıyorum bu işi fakat ticaretten daha fazla riski olduğu gibi, ticaretten daha fazla da (orantı) karı vardır.

Evet yaptığınız işi çok merak ediyorum. Madem günlük düzenli bir geliriniz var burada bu işler tehlikeli aklını vereceğinize yaptığınız işi nasıl yapıyorsunuz aklını verin burada herkes sizin yolunuzdan gidip kazansın.

Blok zincir kaçınılmaz bir sondur, artık buradan geri dönüşü yok ve insanlar bilgi çağını para çağına çevirmiştir.

Fakat şu bir gerçektir ki, ortada 1 milyon dolar dönüyor fakat sadece 100 bin dolar para var bu demektir ki birileri kaybedecek. Ticaret de böyle değil mi? İnternet kafe furyasını hatırlayın. Herkes iş işten geçti diye diye ben internet kafe açamadım, milletin lafına bakmasaydım şimdiye kadar apartman dikmiştim, bir lira da borcum olmazdı.

Bırak insanlar öğrenip birşeyler yapsınlar. Buradaki her birey en az sizin kadar zeki, en az sizin kadar akıllı, en az sizin kadar hayata bakışı var.

Sizi rencide etmek veya ''Aha şu mesleği yapıyor'' diye alay etmeyecektim. Ticaret konusundan girecektim. Fakat siz bana uzun cevap yazma yolunu açtınız.

Neyse bu saatte bu kadar oldu Hayırlı geceleriniz olsun .