Hersey guzel kabul ediyorum ama batacak gemiye binecek kisileri tesvik edersen suclusu sende olursun kisilerin olumune bir nevi sende sebep olmus oluyorsun kimse bilhassa tanimadigi kisilerin olumu icin dua etmez tersine dua almak icin cabalar.
Batacak gemi diyorsunuz hala. Ben kimseye madencilik yapın demiyorum ancak risk alanlara sürekli battınız gibi ifadeler kullanılmasından rahatsız oluyorum. Bu iş adı üstünde risk alınan bir iş kazanmakta var kaybetmekte var. Herkes üzülmeyeceği zaten kaybettim dediği miktarla risk alırsa üzülmez ben şahsen öyleyim. Zaten yok yere gider dediğim miktarla yatırım yapıyorum. Şimdilik kazanıyorum bu noktadan sonra kaybetsemde üzülmem. Varınızı yoğunuzu bitcoine değil ama hiçbir şeye yatırmayın zaten. Akşamdan sabaha çıkacağımızın garantisi yokken bitcoinin nasıl garantisi olsun. Üzülmeyeceğiniz riskler alırsanız bitcoin olmadı başka bir şey de kazanırsınız. R10 hata vermişti devamını yazamadım. Ayrıca sahip olduğunuz iş ne kadar sağlam? Tek bir yere bel bağlamamak lazım bitcoin ek bir yer sadece. Bir yerden düşersek bir yerden tutunuyoruz denecek dallardan biri. Mesela şu an bir işte çalışıyorsunuz bitcoine de girdiniz battınız işinize tutunursunuz hayat böyle. Ancak bu aralar ekşi sözlük ve r10 sürekli bitcoincilere battı diyor pişmanlık diyor da batmadık tam tersine güzel kazanıyoruz öyle büyük yatıralım büyük kazanalım vurgun yapalım mantığında değil de aile bütçesine ek olsun diye çabalayanlar ufakta olsa kazanıyor bende bu mantıkla hareket ederek aile bütçesine ek kazanıyorum. Allah'a şükür.