Sisirilmis bir coin yarin 5 dolara dusmezse sasmayin.
Market hacmi o kadar onemli degil coinin gecmisine gunluk ne kadara yukselmis onlari kontrol edin derim. Sahsen bir coin almadan once 12 ay gecmisine bakarim ne oldugu az cok belli olur bu coin 15 gundur yukselmis bir coin gun icinde %100de yukselebilir onemli olan 1 ay icersinde yukselme seklidir gunluk alim satimdan kazanilabilir ama ileri icin alinacak bir coin degil.
Neye göre şişirilmiş bir coin bende anlamadım aslına bakarsanız. Geçmişi ve coin hakkındaki bilgi ve yatırımlara da göz gezdirdim. (Yatırım yaptığım bir coin değil.) Oldukça güzel gelişimi var. Market hacmi o kadar önemli değil demişsiniz. Yatırımları ortaya çıkartan en büyük sayacı ve istatistikleri sunan rakamları, çokta önemli değil diyemezsiniz. 12 ay geçmişe de baksanız, 1 aylık geçmişede baksanız, coinin neye hizmet ettiği kadar önemli bir şey yoktur. Bunu Amerika gibi bir yerde kabul ettirdilerse eğer önüne geçmek pek kolay olmaz.
Market hacmi ilk 30 da olan bir coin.
Ben inanıyorum
Coin Blockchain’in nerelere kadar girebileceğini gösteren en net coinlerden biri gibi geliyor bana. Güzel bir çalışma yapmışlar. Umarım çok daha iyi yerlere gelir. Sizde bu sayede maksimum kazanç sağlarsınız.