hocam, rabbim kimsenin hakkına girmeden haram yemeyip kimseyi magdur etmeden bu forumda senin gibi üyelik dondurmayı nasip etsin..
En güzel şey, haramı bilip kimsenin hakkına girmemek veya magdur etmemektir...Şahsi olarak ne benim hakkıma dokunulsun ne de ben başkasının hakkına gireyim.rabbim de bunu nasip etmesin..Amin
Tabi, bazı aksaklıklar oluyor benimde başıma geldiği gibi.. mesela geçen gün sevdiğim bir dostumun mesajına gece yarısı karşılık verdiğim halde sırf skyenin sorunu yüzünden az kalsın magdur ediyordum.ama benimle de alaklı bir durum değil ki..Olabiliyor böyle şeyler.. Sagolsun durumu açıkladım anlattım geçti gitti.
Ama, şu forumdan geçimini saglayıp dostluklar kurulan bir yerde, ticaret yapılmasa bile DOST HAKKI, KUL HAKKI gibi kavramlar ticaret yapılmasa bile ortaya çıkabiliyor.Bunlara bile dikkat edilmesi gerekiyor...
Şu konuyu açman ve o güzel için dökmen bile ayrı bir güzellik hocam... Bence, bu forumun senin gibi temiz yürekli ve kul hakkına riayet edeb, ebebilen insanlara ihtiyacı var..

https://youtu.be/Pd0k0Ic-2c0

-