Yaklaşık 2 yıldan fazladır forumda üyeyim ve ilgi alanım sadece facebook oldugu ıcın bu konuyu buraya yazmak istedim
bulundugum üyeliğim süresince daha 1 gün bile 1 kişinin hakkını yemedim ve 1 kişiye bile haksızlık yapmadım bu yuzden forumdan ayrılmak üzere gidiyorum arkadaşlar başım dik olarak ve huzurlu olarak . en cok sevindirici tarafı benim için bu oldu . bu yüzden başta r10.net kurucusu coşkun beye ve onun ekip arkadaşlarına ve görev verdigi yönetici arkadaşlara teşekkür ederim kendi adıma ve bulundugum süre içinde yüzlerce kişi ile ile tanışma imkanı sağladıkları ıcın ve ayrıca ticari işler yapmamıza vesile oldugu ıcın.
forumdan ayrılmamim tek 1 sebebi var ve bu sebebden oturu gidecem ayrıcak forumdan . hic kimse ama hic kimse 1 ticari iş yüzünden ne olursa olsun ne hakaret etmeyi bekler bede etmeyi bu yuzden bugün başıma gelen 1 olay yüzünden bu kararı aldım. dedigim gibi sırf 1 iş yüzünden ben bugüne kadar ne kimseye hakaret ettım nede 1 kişiden hakaret yedim. ama bugün haric. hakaret yedım ve hakaret ettım ve bu olanlar yüzünden dedigim gibi ayrılma kararı aldım kendimce .
bu dünyada yaşadıgımız sürece elimiz ayagımız beynimiz kafamız işliyorsa sağlıklı olarak para her zaman kazanılır ve edinilir ama sizin yüzünüzden yaptıgınız 1 iş yüzünden hakarete maruz olan kutsal varlıklarımız annelerimiz bunu hakketmedigi için ve bu işler yüzünden bunlara sözler gelıyorsa o zaman ne adamlıgımız kalır nede insanlıgımız.
yerı geldi kişilerin ücretli olarak talep ettigi işleri ben elimden geldigince konular acarak yardımcı olmaya calıştım ve bu sayede yüzlerce arkadaş edindin tanıma fırsatım oldu . bir kişinin bana teşekkur etmesı veya hocam ALLAH t razı olsun demesi bana yetti cunku bunlar paranın asla satın alamayacağı şeylerdir.
neyse uzatmak istemiyorum. bende hakkı olan var ise hakkını helal etsin benim hakkım var ise helal hoş olsun. ya ALLAH ya bismillah deyip üye oldum foruma HAKKINIZI HELAL edin diyerek ayrılıyorum . umarım sizede nasip olur bu .
iyi forumlar...