O zaman Size daha karışık bir olay anlatayım başımdan geçen biraz gülelim ve bende halime üzüleyim.Yapı kredi bankası aradı dediki , size özel kredi kartı veriyoruz GOLD tamam dedim limiti ne kadar 2000 lira civarı neyse kart geldi limit 1300 lira itiraz etmedim.sigortalı işte çalışıyordum ama daha 3-4 ay yatmıştı sigortam ve işin ilginç yanı geçmişte aktif sigortam yok
Zamanla kartı kullanmaya cevirmeye basladım 4-5 ay sonra kredi kartı limitim 6 bin liraya yükseldi ve yapı kredi bana 12 bin liralık kredi ön onaylı verdi.
ve hemen diğer gün 4 bin liralık daha ön onaylı kredi verdi hepsini çektim kullandım... (3-4 aylık sigortama rağmen iyi rakamlar bunlar)
neyse Akbank kredi kartım vardı üniversite zamanında almıştım limiti 250 TL. ögrenciyim sonucda dursun diye aldım ve yıllardır kullanırım ögrenci kartı oldugu için limiti yükselmiyor.
bankayı aradıgımda başka kart talebinde bulunun limitiniz yükselsin dedi. ve bende bulundum tabiki akbank kartımı onayladı tam kuryedeyken bankayı aradım ve limitini sordum
'' 250 TL'' limitli kart gönderdiler. şaşırdım dedim ki yapı kredi kartım var 6 bin lira limitli diye ama nafile kartı almadan iptal etttirdim.

işin içinden çıkamadım yani neye göre kime göre bu işi yapıyorlar anlayamadım.