merhaba hocam gaye sitesinde evimiz var. site yapıldığından bersi aydatlarını ödüyoruz sadece.4+1 güzel havuzlu vs site. kapısını penceresini mutfak dolabını para gönderip buradan yaptırdık belki tatil yaparız diye. sizce evin değeri nedir ve kira değeri nedir. veya yaşamak için oraya yerleşsem hayat nasıldır kunduda?
Hocam gaye sitesi 69 70 71 var guvenlikli havuzlu kundunun en iyi sitesi kiralar denize bakan tarafda 1000 tl ile 1200 tl arasinda gidiyor. Denize bakmayan arka taraflar 700 tlden. Site tamami ile dolu ama yasamak icin tafsiye etmem en yakin okul 10 km oteller bolgesi oldugu icin hersey pahali arkasinda ve yaninda dere var acayip sinek oluyor. Otelde kalan turistlerin kiraladigi motorlarin korna sesinden uyuyamazsın.
Evlerin fiyatlarini tam bilmiyorum ama suan icin tahmini 350 400k vardir. Ben diger yazimda da dedigim gibi kundu bana gore aile ortamı icin iyi degil. Eger gercekten gelmek istiyorsaniz. Daha ic kesimlere gelmenizi tafsiye ederim. Suan kunduya tramvay projesi var. 5 yil icinde biterse dedikleri gibi mutlaka ev dahada prim yapacaktir. Site yazin cok guzel canli kalabalik ama kisin kimse yok.
Bence ihtiyacınız yoksa kiraya vermeyin. Kiralayanlarin bir cogu esnaf veya bekar yada baska amacla kiralaniyor. Sonra cok problem yasaniyor. Ben gayenin yaninda lara park sitesinde oturdum ama cok problem yasadigimiz icin eski mahalleme geldim.