Merhabalar,
Bende KPSS çalışıyorum ve bizim bölümün atamaları şuan için gerçekten iyi durumda. Yaşanabilecek ucuz şehir araştırması yapıyordum Antalya da gerçekten birçok kişi tarafından önerildi. Acaba müsaitseniz sorularımı cevaplayabilir misiniz?
- Antalyada 150 bin lira civarına ev alınabilir mi (2+1 en az 1-2.kat olmak şartı ile...)
- Trafik durumu nasıl?
- Gezilecek ve görülecek yerler konusunda doyurucu mu? (Şuan istanbuldayım)
- İnsanları Nasıl? (Suç oranı, geceleri rahatlık, gece hayatı vs..)?
- Kepez nasıl mesela, gördüğüm kadarıyla burada evler ucuz, ama sizinde ilçe önerileriniz varsa dikkat etmek isterim?
- Şehirde dikkat etmem gereken ayrıca durumlar var mıdır? Şuraya gelme, şuraya dikkat et vs.
Soruların dışında da; İstanbul --> Antalya gelecek olan birisi için; kardeş/abi tavsiyelerinizi bekliyorum.
1) 150 Bin TL ye 1+1 , 2+1 ev bulabilirsiniz. Gülveren , Ahatlı , Kültür Mahallelerini öneririm.
2) Trafik mesai baslangıcı ve mesai cıkışı hariç gayet akıcı. Yogunlukta en fazla 10 dakika gec gidersin varacağın yere.
3 ) Antalya'da en güzel yerler tarihi ve antik şehirler , şelaleler ve ben birde piknik icin Düzlerçami ormanlarini begeniyorum. Yazın denizi , kışın saklikenti yetiyor bize.
4 ) Malesef ki düşük diyemeyecegim. Bazi mahallerinde cok fazla hırsızlık , bazi mahallelerinde kara propaganda yapilmakta (Antalya'yi bilenler bilir hal karakolu sık sık taşlanır)
5 ) Kepez'de sana onerecegim Semtler: Dokuma , Ahatlı , Gülveren , Kültür ,Yeşilyurt , Fabrikalar mahalleri ( Uzak durman gerekenleri polemik yasamamak icin burada yazmiyorum. Forumda o mahallelerde oturanlar vardir illaki , kimse kotulenmesini istemez )