Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bende KPSS çalışıyorum ve bizim bölümün atamaları şuan için gerçekten iyi durumda. Yaşanabilecek ucuz şehir araştırması yapıyordum Antalya da gerçekten birçok kişi tarafından önerildi. Acaba müsaitseniz sorularımı cevaplayabilir misiniz?
  1. Antalyada 150 bin lira civarına ev alınabilir mi (2+1 en az 1-2.kat olmak şartı ile...)
  2. Trafik durumu nasıl?
  3. Gezilecek ve görülecek yerler konusunda doyurucu mu? (Şuan istanbuldayım)
  4. İnsanları Nasıl? (Suç oranı, geceleri rahatlık, gece hayatı vs..)?
  5. Kepez nasıl mesela, gördüğüm kadarıyla burada evler ucuz, ama sizinde ilçe önerileriniz varsa dikkat etmek isterim?
  6. Şehirde dikkat etmem gereken ayrıca durumlar var mıdır? Şuraya gelme, şuraya dikkat et vs.

Soruların dışında da; İstanbul --> Antalya gelecek olan birisi için; kardeş/abi tavsiyelerinizi bekliyorum.
1) 150 Bin TL ye 1+1 , 2+1 ev bulabilirsiniz. Gülveren , Ahatlı , Kültür Mahallelerini öneririm.
2) Trafik mesai baslangıcı ve mesai cıkışı hariç gayet akıcı. Yogunlukta en fazla 10 dakika gec gidersin varacağın yere.
3 ) Antalya'da en güzel yerler tarihi ve antik şehirler , şelaleler ve ben birde piknik icin Düzlerçami ormanlarini begeniyorum. Yazın denizi , kışın saklikenti yetiyor bize.
4 ) Malesef ki düşük diyemeyecegim. Bazi mahallerinde cok fazla hırsızlık , bazi mahallelerinde kara propaganda yapilmakta (Antalya'yi bilenler bilir hal karakolu sık sık taşlanır)
5 ) Kepez'de sana onerecegim Semtler: Dokuma , Ahatlı , Gülveren , Kültür ,Yeşilyurt , Fabrikalar mahalleri ( Uzak durman gerekenleri polemik yasamamak icin burada yazmiyorum. Forumda o mahallelerde oturanlar vardir illaki , kimse kotulenmesini istemez )