emirkaboglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar. Gıda mühendisiyim yenı mezunum. Bazı ailevi sorunlardan dolayı memleketten arkadaşımın yanına geldim. Kepek de oturuyoruz. Şuan da kpss hazırlanıyporum geçimimi web sitemden sağlıyorum. Kpss soınrası işe girmeyi düşünüyorum tabi atanamazsak şehir hakkında tavsiyelerinizi beklıyorum. Ayrıca burada olan arkadaşlarla da tanışıp bi çay içeriz varsa yakınlarda iyi olur
RealFerman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 10 senedir antalyada oturuyorum bu arada kepek değil kepez güzel memlekettir antalya aç kalmaz insan burda hayırlısı olsun inşallah hedefine ulaşırsın.
ArMa_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya'dayim hocam hem cay icip hem de website isi icin bilgi almak isterim.
Merhabalar,

Bende KPSS çalışıyorum ve bizim bölümün atamaları şuan için gerçekten iyi durumda. Yaşanabilecek ucuz şehir araştırması yapıyordum Antalya da gerçekten birçok kişi tarafından önerildi. Acaba müsaitseniz sorularımı cevaplayabilir misiniz?
  1. Antalyada 150 bin lira civarına ev alınabilir mi (2+1 en az 1-2.kat olmak şartı ile...)
  2. Trafik durumu nasıl?
  3. Gezilecek ve görülecek yerler konusunda doyurucu mu? (Şuan istanbuldayım)
  4. İnsanları Nasıl? (Suç oranı, geceleri rahatlık, gece hayatı vs..)?
  5. Kepez nasıl mesela, gördüğüm kadarıyla burada evler ucuz, ama sizinde ilçe önerileriniz varsa dikkat etmek isterim?
  6. Şehirde dikkat etmem gereken ayrıca durumlar var mıdır? Şuraya gelme, şuraya dikkat et vs.

Soruların dışında da; İstanbul --> Antalya gelecek olan birisi için; kardeş/abi tavsiyelerinizi bekliyorum.