Emlakçıyım, ihtiyaç kredisi için kimseye yardımcı olmam ama ev almak gibi ihtiyaç söz konusu ile zorlanan olursa kredisini hiç bir çıkar gözetmeksizin %90 onaylatırım. böyle bir ihtiyacı olan özel mesaj ile dönüş yapabilir.
Kredi çıkabilmesi için bir çok banka kredi puanına bakıyor. 1250 li bir puan az o yüzden puan yükseltmeye çalışın. bu arada 2010-2012 yılı arası vakıfbankta çalıştım işkembeye atmıyorum.
Zırt pırt kredi başvurusunda bulunmayın, buda sicilinizi bozar. kredi verme kriterlerinden biri de son 6 ay içinde herhangi bir bankadan red yemişmisiniz ona bakarlar. 2 ayda bir kredi başvurusu yapıp red yerseniz 6 ayda 3 defa red yemiş sayılırsınız ki bu çok kötü bir durum.

6 ay hiç başvuru yapmayın, Kredi kartı başvurusu bile!
6 ay sonunda böyle ellerinde kart dağıtan kişilerden birini yakalayın, kredi kartı başvurusunda bulunun. kredi kartını kapın.
3-4 ay kredi kartını düzenli kullanın ödemelerini aksatmadan yapın.
krediye başvurun ama yüksek rakamlar değil, örneğin 3k 12 ay bu krediyi tam zamanında ödeyin. Bundan sonra bankalar sizi arar size kredi verelim diye.
kredi kullanılması için sgk şart ama yeteri kadar tanıdığınız var ise sigorta olmadan kredi çıkıyor, şahsım 3 defa kredi kullandım SGK Olmadan.

AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail atalı 7-8 ay oldu.
Çalıştığınız bankanın bir şubesine gidin ve rica edin sizin için oradan faks atsınlar., göreceksiniz 3 gün içinde sorun kalmayacak.
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enpara ile görüştünüz mü? Ziraat bankasının 3 yıldır müşterisiyim, 3 yıldır ziraat kredi kartı kullanıyordum ve düzenli olarak borç ödüyordum. Ziraatte birkez bile ödeme
geciktirmedim kredi vermediler Enparaya başvuru yaptım tam 2 saat sonra onaylandı kredimi çektim.
çünkü enpara 1.57 gibi kitleme bir faiz oranı ile kredi veriyor. onaylaması normal