NecatiGZL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim dediğim konu şu bu trends'deki içerikleri tamam yazdık makale olarak fakat kimse okumuyorki? Google'da hep köklü sayfalar 1. sırada ve bizim çıkmamız için sağlam hitler olması lazım bende nerede paylaşıp sağlam hit getireceğimi bilmiyorum.
başka çaresi yok hocam o eski devir bitti forumalrda toplistlerde tanıtayım sevenler gelsin vs devri bitti. Teknoloji haberleri siten için söylüyorum öncelikle. Yeni çıkan herşeyi ilk sen gireceksin her 15 dakikada bir son1 saat son 4 saat ve son 1 günü izliyorum da kazanıyorum üç beş. demek istediğimi anlatabildim mi ekmek aslanın ağzında artık site açıp kazanma devri bitti bunu kime sorarsan aynısını söyleyecektir o devir kapandı.

YADAAA. Sağlam bir projen olacak milyonlarca teknoloji sitesinden yada anime sitesinden biri değil sıfırdan bir projeden bahsediyorum. Yok ben okulun yanında harçlık çıkarıcam günde 1 2 saat mak ugrasırım diyorsan yabancı dilde long tail keywordlü niche düşürmen gerekiyor. ona da en az 1 2 ay saplam araştırma ve takip ile ancak karar verirsin.
Belki cevaplarım tatmin etmemiş olabilir ama artık durum bu bunu kabullenmek lazım artık site işinden para kazanmak için onu gerçek bir iş olarak görmen gerekiyor. Trends çok geniş ve faydalı bir araç ve şahsi düşüncem şuan trends den başka organik yükselme metodu yoktur. Sağlam SERMAYEN yoksa.

NOT: hani böyle gıcık felan konusmak için yazmıyuorum yada öyle bir düşüncede değilim olay suan bu yaklasık 12 senedir Webmasterlık yapıyorum ilk web sitemi 12 yaşında açtım gelişim süreci bana son yıllarda bunu gösteriyor.