Hocam ben Network sistemlerinin alayına karşı önyargılıyım ve girmem. Konuyu açma maksadım ağabeyime değmiş arkadaşları, buradan canı yananlar yazsın da ben de ağabeyimi kurtarayım derdindeyim.
Aynen hocam ben de böyle düşünmekteyim.
Ne bu çakallar biter ne de üç kuruş kazanç için eşini, dostunu, akrabasını bu çakalların tuzağına çekmeye çalışanlar. Şu anda az çok kazanç elde edenler var. Bu bir süre daha devam edebilir çünkü taşıma su değirmeni şimdilik döndürmeye yetiyor. Bir yerden sonra yetmeyecek ya da sağlam bir soruşturma yiyecek. Her halükârda sonuç hüsran olacak. Abinize de benden bir tavsiye; o arkadaşıyla ilişkisini gözden geçirsin. Üç kuruş için arkadaşını böyle bir tezgâha çekmeye çalışan insanla arkadaşlık yapmak akıl kârı değil.
<konu dışı>
Bu tarz işlere giren insanların beyinlerini yıkayıp gözlerini kör ediyorlar sanırım. Öz annesini bile bu tezgâha ortak etmeye çalışan adam gördüm. Adam dediysem de lâfın gelişi. Nasıl oluyor da üç kuruş için annesini bile kandıracak duruma geliyor insanlar aklım almıyor. Belki de beyinlerini yıkadıkları falan yoktur. Sadece içlerindeki gerçek kişiyi dışarıya çıkarıyorlardır. Bu da bir ihtimâl.
</konu dışı>