Merhabalar
Uzun süredir farklı dillerde siteler ile uğraş içerisindeyim. Kimisinde başarılı oldum kimisinde çuvalladım fakat edindiğim tecrübelerin son noktasına kadar çalıştığım, muhabbet ettiğim insanlara tecrübe paylaşımımı yaptım. Öğrencilik ve sınavlarım nedeni ile uzun vadede bir site yapıp kazanamıyorum. Kimi zaman hevesim kaçıyor, kimi zaman ise içerik giremiyorum vs. Bu yüzden sen neden yapmıyorsun da kazanmıyorsun gibi cümleler ile yaklaşmazsanız sevinirim. Kuracağım siteler tabiki de
İngilizce dilinde olacaktır. Çünkü tık başına
0,05 kuruş gibi paralar kazanmak için bu ilanı sizlere sunmuyorum. İngilizce bilmenize gerek yoktur fakat biliyorsanız sizin için kolaylık olacaktır.
Öncelikle sizlere sunacağım hizmetin ve benden bu hizmeti aldıktan sonra neler yapabileceğinizi anlatayım.
İlk olarak sizlere güzel, emek harcandığında kazanabileceğiniz bir sektör belirleyeceğim.
Sektörü nasıl belirliyorsun ?
- Aranma hacmi rekabete değecek bir şekilde, Reklamveren rekabetinin yüksek ve orta olacağı, SEO rekabetinin en az şekilde olacağı ve TBM'si ortalama 1-2 TL ve fazlası olacak şekilde hizmete başlıyorum.
Başlangıç olarak bu kriterlerde ki bir sektör
altın değerinde olacaktır.
Sektör'ü belirledikten sonra sektörle alakalı kelime analizleri, rekabet analizi, backlink analizi yapacağım ve uygun olanları derleyip sizlere sunacağım.
Kelime analizlerini, rekabet analizlerini, backlink analizlerini nasıl yapacaksın ?
- Sektör belirlerken anlattığım şekildeki gibi altın değerinde kelimeler bulacağım ve sizlere sunacağım. Ayrıca paketi satın alan müşterilerime bu analizleri nasıl yapacağı hakkında kendi tarafımdan çekilmiş detaylı bir video seti göndereceğim.
Video seti mi ? İçerisinde neler var ?
- Video setini çekme amacım hem kendi işimi kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına çektiğim ve yeni tecrübeler edindikce çekeceğim videolardır.
Video seti içerisinde;
Kelime analizi yapma
Rekabet analizi yapma
Kelime analizi ile alakalı çeşitli siteleri kullanma ve para harcamadan premium üyelikler alma
Detaylı sosyal medya kullanımı, kitle toplama ve topladığınız kitleden kurduğum site ile daha fazla paralar kazanma
%100 Adsense onayı alacak şekilde siteyi düzenleme (Yaptığım sitelerin Adsense hesabı alamama gibi bir durumu yok. Ben paketin içinde siteyi Adsense'ye hazır hale getiriyorum fakat ek bilgi niteliğinde sunuldu.)
https://www.youtube.com/watch?v=qt0DynjPDeU
İngilizce bilmeden ve para harcamadan makale üretmeyi. ( Spin, translate gibi yöntemler değildir. )
+ Olarak unuttuğum veya edindiğim tecrübelerden yararlı bilgiler varsa tekrardan video setine eklenecektir.
Sektör ve kelime analizi yaptıktan sonra sizler için uygun olan domain'i alacağım. Hosting işlerini de halledip sitenize Wordpress kuracağım. (Hosting ve Domain ücreti bana aittir.)
Sitenin SEO ayarlarını düzenleyip, temanızı kuracağım. Sitenizi Adsense başvurusundan onay alacak hale getirip, sizlere teslim edeceğim.
Adsense alamazsam ne olacak ?
- Siteme Adsense onayı hakkında kefilim, olası bir durum halinde, siteniz incelenip tarafınıza Adsense hesabı temin edilecektir.
Sistem ortalama kaç günde rayına oturacak ?
- Video seti içinde belirttiğim şekilde ilerleyen bir site ortalama 1. ayında arama motorlarından hit sağlayacak, fakat video seti içerisinde ki sosyal hesaplar için düzenlediğim videoyu izleyip bu şekilde devam ederseniz 1.ay da alacağınız arama motoru hitinden 2-3 kat daha fazla hit yakalayacaksınız. Ne kadar hit o kadar kazanç.
Sizler için derleyeceğim konu başlıklarını sizlere teslim edeceğim ve 15 gün boyunca bu konu başlıkları ile devam edeceksiniz.
15. Günden sonra ne yapacağım ? - İlan'ı açma sebebimden biri de müşterilerime işi öğretmek. Video seti içerisinde bulunan videolardan nasıl kelime analizi yapacağınızı öğreneceksiniz. Öğrendiğiniz zaman kendiniz de bu tarz da bir site kurabilirsiniz.
Çalışma yapılırken veya tamamlandıktan Skype üzerinden benle her gün iletişime geçebilirsiniz.
Çalışma ücreti 400 TL'dir. ( İş öncesi yarısı, İş sonrası diğer yarısı ) Wmaracı'ndan bir kişiye referans teslim edilmiştir. 350 TL karşılığında. Maximum teslim süresi 2 haftadır. Ödeme yöntemleri: Yapıkredi, Papara Skype adresim: spacenchasen.zirve 5. Gününde olan siteye 3. gün adsense reklamları ekledim ve sonuç; (TIKLAR SOSYAL MEDYADAN GELMEKTEDİR. TBM GÜN GİTTİKÇE ARTIYOR SİTEDE ŞUAN 5 MAKALE VAR.) 
SİTENİN ŞUAN Kİ TBM DURUMU 
Referanslara değinecek olursak daha önceden forumda Niche site kurulum hizmeti veriyordum. İlk verdiğim referanslardan hiç olumlu dönüş olmadı (
sitelerine bakmadılar ) ve artık referans site yapmayacağım. Merak eden arkadaşlar ticaret puanlarıma bakabilir,
ticaret yaptığım kişilere mesaj atabilir. Ek olarak sorularınızı konu altından sorarsanız gerekli cevabı herkese ulaştırmış olurum.