Bu başlıkta yakınan kişi gibi siz de yeni backlinkler sonrası artış beklerken düşüş yaşadıysanız yorum olarak belirtirseniz sevinirim. (
Yani bir sitenin backlinkleri doğalsa, zaten sitenin sıralaması ya da hit artış azalışıyla o backlink süreci değişmez. Bir linki siz eklemediyseniz, ertesi gün düşüş yaşadığınızda o linki kaldırmazsınız, ama siz eklediyseniz zararlı diye düşünüp kaldırabilirsiniz.
Hocam yazı çok güzel ve faydalı öncelikle teşekkür ederim. Keşke 3-5 önce bu mevzulara başladığımda göreydim de o paniği yaşamayaydım

Kesinlikle aynı şeyi yaşadım. Yahuu ben link alıyorum site geri gidiyor! E bu nasıl oluyor, niye oluyor diye düşünmüştüm. Hatta panik olmuştum. Yaptığım işten işkillenmiş, yanmış mı yapıyorum acaba diye şüpheye düşmüştüm. Bunun üzerine r10'da konu açtım. Ve her zaman olduğu gidi r10'daki dostlar problemimi çözdüler. Panik yok, yola devam et, düzelecek dediler. Hakikatan de öyle oldu. Mesela:
Link almadan önce 16.sırada olduğum kelimede, link çalışması sonunda 25-30.sıralara gidiyordu.
r10'daki dostların tavsiyesine uyup sakin olup bekleyince de bir süre sonra 8-10.sıralara çıktığını gördüm.
Görüşleri ile o zaman ve şimdi sen r10 dostlarına minnet ve şükran duygularıyla...