Konu sahibinin izni olursa; madem konuda epey Antalyalı var ben de şunları sormak istiyorum: Antalya merkezde oturulacak iyi yerler hangi bölgeler? Ben bir Fener'i biliyorum kardeşim orada ev aldı ama yurtdışından iş teklifi gelince iki hafta oturamadı bile yeni evinde. Bazen benim de kafamdan geçiyor gidip 1 sene bir oturup iyi gelirse yerleşsem mi diye... Bir de Lara ve Konyaaltı bölgesini merak ediyorum, oralar nasıl, hangi yerleri daha iyi bilen yazarsa çok müteşekkir olurum.
Hocam ben aslen kayseriliyim ama 1992 senesinden beri buradayiz. Bir cok ilde bulundum babam kamyoncu oldugundan turkiyedeki bir cok sehre gittim ama antalya gibisi yok. Fener mahallesi guzeldir. Ben kendi fikrimi soyluyorum ben ev alacak olsam konyaalti tarafindan alırdım. Bana gore sadece laranin adi var ama gerisini bos koy ha konyaalti 4 4 lukmu bence laraya gore daha iyi. Konyaaltin da denizin temizligi berrakligi yeter. Konyaaltini sadece siz soylediniz diye dedim ben emek mahallesinde oturuyorum 5 senedir buradayim daha mahallede kotu hicbirseyle karsilasmadim. Sicakliga da gelince ben artik onemsemiyorum sicagi etki etmiyor alisiyorsun. Yillar onceki nem ve sicaklar kalmadi. Yazi biraz karisik olduysa affola mobiledeyim.
kundu tarafında olan arkadaş varmı. yıllar önce bi ev almıştık bende mi yerleşsem artık.
Kundu kumsal taksi oteller bolgesindeyim. Yardimci olabilirim alışveriş haricinde yapilacak bir isteginiz varsa.