eshkidadlieric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıldan fazla 3D görselleştirme uzmanı olarak çalıştım ve gözlemlediğim kadarıyla mimari sektörün hakimi 3ds max, vray & corona, autocad, revit, rhino... bu gibi programları iyice öğrenebileceğin altyapıyı zaten solidworks'ten almışsındır. piyasada popüler olan programlara yönelebilirsin solidworks bildiğim kadarıyla çok kullanılmıyor automotive dışında. hatta şöyle bir tekniği de uygulayabilirsin;
gir kariyer.net'e sektöründeki en çok rağbet olan programları araştır. catia vs yukarıda saydığım programları kullanan kimse boş kalmıyor benim anladığım kadarıyla.
ve boşta olduğun sürelerde dış cephe, ürün modelleme gibi ekstra referans çalışmalar üret. sana free iş verecek olan adamın gözünden bakarsan sana yaptırmak istediği işe benzer bir iş yapmış olman + olacaktır güvenip işi sana verebilmesi için.
Sorunda orda tamam aslında mimari modellemeci değilim hatta otomotiv mühendisliği okuyorum ama sorun ürün modellemeyi yapmak değilde onu satacak kişiyi bulmak yada arayan kişiyi hiç ortamım olmadığı için kimseyle irtibat kuramıyorumda