Açıklama yapmıyor mu arkadaşlar ben stajdayken çıkmıyorsa neden olduğunu söylüyorlardı en azından 2 3 cümle ile anlatıyorlardı.
Ayrıka kredi notun az riskli grubunda.bundan olabilir diye düşünüyorum ama araştır istersen ben staj yapmıştım bankadan yanlış yönlendirmek istemem
Malesef hiçbir banka "şu yüzden..." diye bilgi vermiyor...
ben çekmeyi denediğimde Kapanan avukatlık oldugum kredi kartı çıkıyor. ve 2 yıldır maaş aldığım banka vermiyor. İş bankasından 70 bine yakın kredi çektim. bazı bankaların saçmalığı. genelde hangi bankada borcun var gözukmuyor diyorlar öyle diyorlardı bana
3 sene önce takibe düşmüştüm fakat takibe düştükten sonra en ufak bir borç gecikmesi dahi yaşamadım.
Bankalara kredili ürün başvurunuz fazlaysa otomatik olarak başvurunuzu reddederler. Bankaların birçoğu farklı puanlama sistemi ile çalışır findeks puanınız 1227 iken örnek garanti bankasında 900 çıkabilir başvurularınızı sanal olarak değil fiilen bankalara müraacat şeklinde yapın. Birde geriye dönük takibiniz varmı bunları sorgulayın. Belirli bir yılı doldurmayan takipler puanınız ne kadar fazla olursa olsun bankaların kredi vermesini engeller.
Deneme amaçlı 2 ayda bir cep şubeden başvuru yapıyorum. 3 sene önce takibe düştüm fakat takipten çıktıktan sonra en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Kredi alamamam normal karşılansa dahi kredi kartı bile alamıyorum. Hem de hiçbir bankadan. İşte bu yüzden "acaba farklı bir sebep var mı" diye düşünüyorum
valla zaten bankaların en zorlandığı grup az riskli olan grupmuş . sizinkide bu grupta. kararsız kalıyor banka.
sigortaya - maasınıza ve son 6 ayda yaptığınız başvurulara bakıyor.
bireysel olarak şubeye giderseniz başvuru için bazı müşteri temsilcileri sizinle bilgi paylaşır. şu şu nedenlerle veremiyoruz şeklinde.
Evet gidip bireysel olarak başvuru yaptım ve malesef red cevabı aldım.
valla zaten bankaların en zorlandığı grup az riskli olan grupmuş . sizinkide bu grupta. kararsız kalıyor banka.
sigortaya - maasınıza ve son 6 ayda yaptığınız başvurulara bakıyor.
bireysel olarak şubeye giderseniz başvuru için bazı müşteri temsilcileri sizinle bilgi paylaşır. şu şu nedenlerle veremiyoruz şeklinde.
Evet gidip bireysel olarak başvuru yaptım ve malesef red cevabı aldım.