mtlive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mantığı şöyle düşünün sizkodu çalıştırıyorsunuz tıklaması gerektiği yerler belirlediğiniz süre sonunda bitiyor ve en alttaki sonraki sayfa butonuna tıklıyorsunuz o sayfanın içindekiler yüklendiği zaman siz o kodları yeniden çalıştırmanız gerekiyor,yani deneme fonksiyonunu kendi fonksiyonunun içinde çalıştırmanız gerekiyor veyahut her sonraki sayfa butonuna tıklandığındaki event olarak çalıştırmanız gerekiyor.Sizin son göndermiş olduğunuz koda bu olayı eklerseniz çalışması muhtemeldir.
Valla javascript kısmında iyi değilim düşünemedim hiç Şu şekilde çözdüm, 24 işlemin download saniyesini ölçtüm 4 dakika sürüyor. İkinci sayfaya geçiş butonuna settimeout ekleyip 4 dk 10 saniye sonra bastırıyorum
Şimdilik günü kurtarmak adına yeterli. Teşekkür ederim. Profesyonel cevabı olan varsa düzenleyebilir tabi kodu

function Deneme()
{
    for (var i = 0; i < 24; i++) 
    {
        (function(index) {
            setTimeout(function() 
            {

document.getElementsByClassName('_2ZiaF_L9 _38HuCGJV')[index].click(); 
                setTimeout(function()
                {
                    document.querySelectorAll('button[title="Trial use"]')[0].click();
                }, 1500);
                setTimeout(function()
                {
                    document.querySelectorAll('button[type="submit"]')[1].click();

}, 3500);
            }, i * 10000);

})(i);
    }
    setTimeout(function()
    {
        document.getElementsByClassName('_36I3CjyO _635CaDn5')[2].click();
    }, 240000);
    setTimeout(function()
    {
        Deneme();

}, 243000);