Airdrop konusunda hem size hem kendime (refimle üye olursanız) katkım olsun.
Liste tarihlere göre güncel tutulacak.
NOT: 11.02.2018- 2 Arkadaşlar listeyi güncelliyorum. Mümkün oldugunca paylaşılmayan airdropları paylaşmaya çalışıyorum. Sizde kazanıyorken beni de unutmazsanız (yani refimle uye olup yorum yazarsanız) sevinirim.

09.02.2018
1- Refli link : İGift telefon numaranızla üye oluyorsunuz ve size 100 igift veriyor. ve Sitede 1 İgiftin 0,2 dolar tanımlamasını yapılmış.
refsiz:

2- Refli link : Twittir linki facebook linki twitter veya facebook adresleriniz ile kayıt oluyorsunuz. Ben her ikisi ilede kaydoldum( tabı twitter ve facebook mail adreslerim farklı) yaklaık 2 dolar değirinde Facebook adresime 25,843 POW verdi.
refsiz:
3-Refli link : QRYPTO mail adresinizle üye oluyorsunuz ve hesabınız onaylandıkatan sonra hem SİZE hem BANA 3 QASH. veriyor. 1 QASH. 2,5 dolar tanımlaması yapılmış.
4- Refli link : Phoneum mobil mining üzerine kurgulanmış. Siteye üye olduktan sonra verilen görev başına PHM veriyor. İlerleyen dönemlerde iddalı gördüğüm bir coin.
refsiz :
5- Refli link : AIFUNS My wallet adresinizle kaydolup verilen kodu telegram gruplarına paylaşarak üye oluyorsunuz ve 20 AIF kazanıyorsunuz.
6- BitStation açılan sayfada Join Airdrop linkine tıklıyoruz. Twitterı takip edip telegram katılıyor ve formu doldurup gönderiyorz. Referans kısmına bu kodu : otWlotywU13929 yazarsanız sevinirim.
09.02.2018 - 2
1- Refli link : Earn Open Tokens Verilen görevlere göre takon veriyor.
Refsiz link :
2- Refli link : Data twitter adresiniz ve eht cuzdanınızla kayıt oluyorsunuz. Twitter i takip ediyprsunuz. hem size hem bana 20 DTA veriyor
refsiz link:
3- Refli link : ADİTUS telegram adresinizle gruba uye oluyorsunuz bot un verdiği talimatları yerine gertiryorsunuz. 10 ADI alıyorsunuz.
4- Clinicoin mail adresinizle ve eht cüzdan adresinizle üye oluyorsunuz ve 500 Clin Alıyorsunuz
10.02.2018
1- EtherBTC 14 Şubat 2018 tarihine kadar üye oluyorsunuz mailinize gelen paylaşım linkini 3 sosyal medyada paylaşıyorsunuz, paylaştığınız sosyal medya linklerini airdrop@etherbtc.io adresine mail gönderiyorsunuz ve 14 şubattan sonra etherBTC'leriniz ETH adresinize gelecek (100.000 kişinin üyeliği 14 şubattan önce gerçekleşirse airdrop daha önce bitebilir)
2- Clearcoin Lİnkten telegram grubuna katılıp botun yönerelerini izliyorsunuz. ilk takep için 1 saat doğrulama için 24 saat geçmesi gerekiyor. Daha sonra her arkadaşınız içi 250 CLR alabiliyorsunuz
3- BeautyBloc ETH adresiniz ile kayıt olup telegram grubuna üye olduktan sonra codu gruba göndererek 5 Beautycoin alabilirsiniz.
4- Refli Link Bitmart Mailiniz ile üye oluyorsunuz ve 10 BMX alıyorsunuz.
Refsiz link
5-Refsiz Rublix Claims Tokeni tıklıyoruz, formu dolduruyoruz ve gelen maili onaylıyoruz.
10.02.2018 -2
1- Refli Lİnk GOLD coin 1. satıra mail adresinizi 2 satıra EHt adresinizi yazıyorsunuz, telegram ve twitter adresini takip edip 18 Earned GOLD alıyorsunuz.
refsiz link
2- Refli Lİnk Newton TREE Telegrama katılıyorsunuz, eht adresinizi yazıp kodu gonderiyorsunuz 99 NTT veriyor
Refsiz Lİnk
3- Refli Lİnk EKTcoin EHT adresinizle üye oluyorsunuz, telegram grubuna katılıyorsunuz ve size 10 EKT veriyor. Telegram grubu @ektcoin . https://coinmarketcap.com/currencies/educare/
4- Refli lİnk Sphere Kayıt oluyorsunuz 50 SAT veriyor.
Refsiz Link
5- Refli Link Candy Box Telefonunuza kayıt oluyorsunuz reedem kısımı kopyalayıp telegram grubuna gönderiyorsunuz ve 100 Candy Alıyorsunuz. Borsa olarak Big One borsasına ücretsiz ve saniye gibi kısa zamanda transfer yapabiliyorsunuz. ( Tecrübe edilmiştir.)
Refsiz Link
11.02.2018
1- Refli Lİnk Swapcoinz Mail adresinizle Üye oluyorsunuz size 10 SPC veriyor. Sitede 1 SPC 5,95 Dolar olarak tanımlama yapılmış.
Refsiz link
2- Refli Lİnk WalleTours Mail adresinizle üye oluyorsunuz 1000 WTS veriyor. Sitesi biraz zor açılıyor
refsiz link
11.02.2018 - 2
1- Refli Lİnk crystaltoken Mail adresinizle üye oluyorsunuz 5 Crystal token veriyor. Telegram grubana katılıp formu doldurdugunuzda ise + 5 daha veriypr.
Refsiz link
2- Refli Lİnk ErpCoin Mail Adresinizle üye oluyorsunuz 10 ERP veriyor
Refsiz Lİnk
3- Refli Lİnk Thuga Coin Telegram botuna uye olup talımatları yerıne getirirseniz 133 coin alıyorsunuz.
4- Refli Lİnk Hurify Telegram botuna uye olu talımatları yerıne getırısenzı her davet ettıgınız arkadasınız ıcın 50 coin alıyorsunuz.
5- Refli Lİnk Spic Coin ETH Adresinizle üye oluyorsunuz ve 88 SPİC veriyor.
Refsiz Lİnk
6- Refli Lİnk Vendi Mail adresinizle uye oluyorsunuz 1 Vendi alıyorsunuz.
Refsiz Lİnk
7- Refli Lİnk Pump Token Mail adresiniz ETH adresiniz ve telegram kullanıcı adınızla uye oluyorsunuz. Telegram grubuna, twittrdan takip ediyorsunuz ve retweet yapıp 300 Pump alıyorsunuz.
Refsiz Link
8- Refli Lİnk Super Token Mail adresinizle uye oluyorsunuz ve 10000 token veriyor.
refsiz Link
9- Refli Lİnk Bitup ETH adresinizle uye oluyorsunuz ve 10 Earned veriyor.
Resfiz Lİnk
10- Refli Link Swift Mail adresinizle üye oluyorsunuz ve Her gün 100 Swift veriyor.
Refsiz Link
11- Refli Link Blockfarm Formu dolduryorsunuz telegram grubuna katılıyorsunuz. Refsiz kabul etmiyor. Ref kodu: 998185