Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Almanya'dan birine ihtiyacım var hatta küçük bir komisyonda vereyim dedim koca forumda eminim bir çok Almanya'dan kullanıcı vardır.Alttarafı 4-5 tane cd alacağım ve onları kargoya verecekler başka yapacakları bir şey yok neden 2-3 gündür ilan veriyorum bir tane yardım edecek arkadaş çıkmıyor? Bu kadar mı insanların derdi menfaat para oldu..Bu cdler Türkiye'de yok ve benim içinde önemli sadece orada bulabildim.Yani bir ilgili arkadaş cıksa almancasıda vardır arasa iki dk sonra ödemesini yapsa ardından zaten evine kadar kargoyla ürün gelir geldikten sonra bana gönderse cokmu zor iş bunlar sevgili dostlar?
Almanya'da alacağım yer Türkiye'ye gönderim yapmıyor ve Türkiye'den ödemede kabül etmiyor bizzat Almanya'da yaşayan forumda bir arkadaşa aramasını sormasını rica ettim kendisi sordu ve bunları yazdı bana.Buraya kadar herşey güzel o arkadaşada teşekkür ederim rumuzunu unuttum..
Yani sizi cok yoracak bir şey değildir sanırım bu..Alttarafı İnternet üzerinden sipariş vereceksiniz Evinize kadar gelecek sonrada ptt kargo ile bana kargoyla göndereceksiniz yani işe giderken nebileyim boş zamanınız olur 2 dk bir kargoya vermek cok zor olmasa gerek eminim ben o konuya fazlasıyla para vericem edicem halledene 100-200 tl versem deseydim şimdi bir çok kişi yazardı..
Başlıkta belirttiğim gibi artık kimse yaralı parmağa i... mez olmuş..