S.a
Son mesaja kadar okudum, hocam şu anda zaman olarak eth miner olayının dalgalanma boyutunun üst çıtasındasınız, ortalama 3 öncesine kadar ekran kartları yerlerde geziniyordu, herkes elindeki sistemi veya ekran kartlarını satıp kurtulma derdindeydi, yaklaşık 1,5-2 aydır eth nin ani yükselişi vs gibi etkenlerden dolayı oklar yine miner olayına döndü ve benim bile 10Bin TL ye 5 adet Rx480 8GB li sattığım sistem şu anda neredeyse 2 ye katlanmış durumda fiyat olarak, şu anda karlı fakat üstte verdiğiniz sistem ile ancak hammallık yaparsınız, bunu açıkça belirteyim, şayet ben bu işe gireceğim ve ekmek yiyeceğim derseniz, bana göre en düşük RX480 bir sistem toplayın ve şu anki gidişatın devamlılığını koruduğunu varsayarak 5 ay Roi süresini gözden çıkarın, sonrasında ise artık bir sorun veya problem olmaz ise eth de aşırı değer kaybetmez ise ekmek yersiniz.
Şimdiden bol kazımlar dilerim.
Teşekkür ederim hocam , ortalama 12-15 liralık bir sistem toplayabilirim ondan dolayı ve kredi cekeceğim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olaya neden herkes eth üzerinden bakıyor? sizler kendinizi çiftçi gibi düşünün toprağınız varve mahsül ekeceksiniz, o ay domates karlı olur domates ekersiniz bir sonraki ay soğan karlı olur soğan ekersiniz bu kadar basit. şu anda kar oranları düştü diye yaoılmayacak diye birşey yok, siz kazın elinizde tutun değerlenince satarsınız bu kadar basit
Haklısınız fakat şu an ben tarlayı kiralayacağım yani benim için kendini ne kadar sürede amorti ederse o kadar iyi olacak

Ve sistem ömrünü bilmediğim için net yaklaşamıyorum tabi bunu kimse tam anlamıyla bilemez fakat 6 aydır 1 yıldır - 2 yıldır kazım yapanlar sistemin yıpranma süresini bilmektedirler.