dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uyarı
Ben 500 tane aldım ve aldıktan sonra çok detaylı inceledim. Tüm videolarını, yorumları vs. Hatta aynı videoyu 3 kere izledim.
Olumsuz Yönler
- Domain 1 yıllık olması önemsiz benim için. Ama bu bazı kişiler için önemli bir detay. Dolandırıcıların parasımı yok niye 10 yıl almasınlar diyorum ben Bu konuda sıkıntı yok bence.
- Benim kafamı ekip gurcalıyor. Ekibindeki kişilerin linkedin sayfaları yok.
- Ceo'nun linkedin de ki profili çok zayıf geldi bana.
- Videolarda devamlı çeşitli konferansları göstermeleri, bunu siz de yapabilirsiniz. Birkaç konferansa gidip kendinizi çekebilirsiniz. Konferanslar da bir bankamatik makinesi gördüm, bu makine sayesinde belki de çok para topladılar. Ama bunu yaptırmakta çok pahalı değildir diye düşünüyorum. Bir bilgisayara yazılım at ve onu bankamatik şekline getir tamamdır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
- Youtube de bir tane Türk'ün bu coine büyük yatırım yapması. Bunun ne önemi var diyebilirsiniz. Şirket Ceo'sunun linkedin hesabına baktığımda Türkiye'de bir şirkette çalışmış. Yani buradan tanıdığı bir Türkle anlaşıp Youtube reklamlarını yaptırıyor olabilir. Bu da aklımı bulandırdı. Bu şahıs zaten durmadan 20$ olacak, çok kazanacaksınız vs. şeklinde büyük şeyler vadediyor. Açıp izleyebilirsiniz Youtube'de.
- Telegram sayfalarında pek kimse yok, insanlar bu projeye güvenmiyor. Ico'su çok satmıyor, çok yavaş ilerliyor. Mesela Wepower gibi projeler çekilişle yatırımcı alırken Deex referanslı sistemde bile bir türlü istediği desteği alamıyor.
Benim topladığım bilgiler bunlar ama dediğim gibi ne olur ne olmaz diye de 500 deex aldım, dursun kenarda. Sizi üzmeyecek miktarlarda yatırım yapabilirsiniz.
Umarım bu mesajımdan dolayı yatırım yapanlar bana kızmaz Amaç hep birlikte kazanmak ve birbirimize her konuda destek olmak.
Gayet güzel bir yorum.