senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 da çalıştığım hiç bir seo uzmanın arkadaş başarı sağlamadı, 1-2 tanesi dışında geri ödeme alamadım ve hala sıkıntı çekiyorum. Sütten dilim yandığı için artık temkinli davranıyorum.

Geçmiş konularımı ve ticaretlerimi incelerseniz nasıl bir dönem yaşadığım anlaşılır. Bu güne kadar kimsenin hakkı kalmadı şükür. Hala son çalıştığım ve açıkça kazık yediğim adamlardan ödeme almaya çalışıyorum,özellikle teşhir etmek istiyorum Nurdan ERKEŞ ve Fırat ERKEŞ ikilisinden yediğim kazık, sonrasında ismini vermek istemiyorum çünkü ödeme yapacağını söyleyen ve 2-3 aydır bekleten 2-3 arkadaş ve geçmişte de burda çok popüler konusu olan ve iddialı olan başka arkadaşlardan hep hazin son ile işlerimizi ya yapmadılar, ya yarım bıraktılar, nokta çalışma yapmadılar vesaire.

Bu sebep ile artık sitenizi uçuruyorum, garanti veriyorum, %100000 ilk sayfaya geliyor gibi süslü laflara inanmıyorum.

Gerçekten ben seo uzmanıyım deyip kendine güvenen, makul ücret karşılığı söylediği tarihte ilk sayfaya siteleri getirecek ve ön ödeme ile iş yapacak arkadaş varsa iletişime geçerse sevinirim.

Ankarada olupta yaparım diyen varsa, yüz yüze görüşebilir. Noterde sözleşme yapabiliriz. He türlü olumlu iş ve işleme açığım.

Saygılarımla.
PM atıldı.