Hocam bende fiyat alabilirmiyim. 1. mail adresim kapatıldı onu açtırmak istiyorum birde telefon numaram kapatıldı onu açtırmak istiyorum. Ayrıca benim istediğim isim soy isimle kimlik doğrulaması yapılmasını istemekteyim. Mümkünse fiyat ve süre hakkında bilgi alabilirmiyim.

GolpekCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

FİYAT BİLGİSİ İÇİN PM ATIN

BU TARZ KAPANAN HESAPLARIDA AKTİF EDİYORUZ !

Şu Anda Giriş YapamazsınFotoğrafınızı inceledikten sonra sizinle iletişime geçeceğiz. Şimdi, bir güvenlik önlemi olarak Facebook'taki oturumunuz kapatılacak.

Kendi Yüzünün Bir Fotoğrafını Yüklefacebook hesabım kapatıldı, kapatılan facebook hesabını açma, facebook 7 madde , kişisel facebook hesabım kapandı, taklitten kapanan facebook hesabını açmak, facebook hesabım müstehcenden kapatıldı, facebook hesabım çıplaklıkdan kapatıldı, spamdan kapanan facebook hesabını açma, facebook hesabınız koşulları ihlal ettiğiniz için kapatıldı, facebook hesabınız kapatıldı s.s.s sayfamızdan bilgi alabilirsiniz

## MÜŞTERİ YORUMLARI ##
Hocam bende fiyat alabilirmiyim. 1. mail adresim kapatıldı onu açtırmak istiyorum birde telefon numaram kapatıldı onu açtırmak istiyorum. Ayrıca benim istediğim isim soy isimle kimlik doğrulaması yapılmasını istemekteyim. Mümkünse fiyat ve süre hakkında bilgi alabilirmiyim.