cemo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence e-devlet çok iyi işlere imza atıyor ve atmaya devam ediyor ellerine sağlık. Fakat tek üzüldüğüm nokta böylesine güzel şeyler yapıpda saatlerce hizmet veremeyecek konuma gelmeside inanın ki üzücü geliyor. @UtkuKockaya; sanada katılıyorum dostum fakat Amerika'da kapalı kalıyorsa bizde kalmamalı o farkı yaratmamız lazım bence Birde eleştiride olsa arkadaşların ki aptalca yorum olarak değerlendirmemek lazım. Tabi benim düşüncem bunlar.

Bence e-devlet çok iyi işlere imza atıyor ve atmaya devam ediyor ellerine sağlık. Fakat tek üzüldüğüm nokta böylesine güzel şeyler yapıpda saatlerce hizmet veremeyecek konuma gelmeside inanın ki üzücü geliyor. @UtkuKockaya; sanada katılıyorum dostum fakat Amerika'da kapalı kalıyorsa bizde kalmamalı o farkı yaratmamız lazım bence Birde eleştiride olsa arkadaşların ki aptalca yorum olarak değerlendirmemek lazım. Tabi benim düşüncem bunlar.
Hocam tabi haklisiniz fakat zaten bizim butun kurumlari birlestiren ve en hizli sonuca ulasmamizi saglayan bir websitemiz var. Bu basit birsey degil. Insanlar tasariminin kotu oldugunu falan soyluyor ama bu aslinda cok cok iyi bir tasarim. Yani bu kadar veriyi farkli farkli yerlerden cekip birlestirmek gercekten basit bir islem degi. Ayrica bu veri cekme islemini yaparken birde pdf haline getirip sana mis gibi belge sunuyor. Zaten bizim kocaman bir farkimiz var diger ulkelerden. Ayrica, yani bu tur yorumlar aptalca degilde nedir? Bunlar degerlendirme degil bildigin camur atma, laf kalabaligi yapma..