ChatMynetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam akıl vermiş diyosun ama şeytanın var oluş amacı ne? Herkes nefsine sahip çıkabilecekse şeytan niye var? Hem şeytan gerçekten niye var? Asıl amacı ne? Her seferinde suç işleyip "Şeytana uydum" diyen insanlar akıllı insanlar değiller mi? İnsan şeytana uydum diye bir cümle kurulabiliyosa bu şeytanın neden var olduğuna dair belirli bir bilgi değil midir? Neden var olduğunu ıspatlamıyo mu? Bu konu hakkında sabaha kadar sorular sorabilirim. Dini her hangi bir konuda tek bir konu üzerine yüzlerce soru üretebilirim de cevaplayan çıkar mı orası şüpheli.
İnsanoğlunu neden yarattı Allah ? Ben söylüyeyim verdiği onca nimet karşılığında kendisine şükredilsin diye Rabbim insanoğluna cenneti vaadetti lakin bunun karşılığında elbette ki onun için birşeylerden vazgecmelisin oturduğun yerden emek harcamadan para kazanablyyrmsn? Kazanamıyorsun değilmi
Rabbinde sana okadar nimet verdi ve bunun karşılığında senden sadece kulluk istiyor. Elbet bu yolda zorlanacaksın ama yinede kazanan sen olacaksın kardeşim