BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün özel mesajla gönderdiğim işlemleri yaptınız mı?
Sitem maalesef çok yeni dolayısıyla şu an baya geç index alıyor. Bu yüzden bahsettiğiniz denemeyi çok net anladım ama uzun süreceği için uğraşmak istemedim ama index hızı artınca deneyeceğim.Aklıma gelen birşeyi hemen paylaşmak istiyorum.
Öncelikle sitemde statik anasayfa özelliği kullanıyorum. Blog sekmesinde yazılar akıyor. 1 sayfada girdiğim konu ise anasayfa olarak gözüküyor.
Bu sebeple O konuda kullandığım başlık ve açıklama sitemin titlesi ve decriptionu olarak hizmet verior..

Wodpress ayarlar:
Site adı: abc
slogan: boş

Yoast başlık ve metalar:
Ana sayfa & ön sayfa
You can determine the title and description for the front page by editing the front page itself » (Sayfa yani page olarak girdiğim konu başlığı sitenin adı ve google arama sonuçlarında sitemin adıdır)
You can determine the title and description for the blog page by editing the blog page itself » (Sayfa yani page olarak girdiğim konu meta açıklaması sitenin google sonuçlarındaki açıklamasıdır.)

Şüpelendiğim ayar:
Yoast dashboard
Your info bölümü:
Google web sitenizin ismini arama sonuçlarında gösterir, varsayılan olarak site isminizi kullanırız ama isterseniz buradan değiştirebilirsiniz. Ayrıca Google tarafından dikkate alınması için farklı bir isim de kullanabilirsiniz.
Web sitesi ismi: abc
Alternatif isim:

Acaba bu dashboard kısmındaki ismi silsem bir sorun olurmu? Boş bıraksam mesela. Belkide buraya isim girdiğim için her nekadar portlar için %%title%% ayarı girsemde sitenin sonuna zorunlu olarak ekletiyor oalbilir.
Burayı boş geçmeyi düşünüyorum. Burdan kaynaklanabilir diye düşündüm.

Sizin methodunuzu deneyeceğim yakın zamanda.
Şunu belirtmeliyimki site isimleri 3 alandada aynıdır.