iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 1 milyon hiti 30 EURO'luk sunucuda barındırıyorum. Gurur duyabilirsin. Sayfa gezinme ise günlük 4 milyonun üzerinde. İstersen fatura ve istatistikleri de gönderebilirim.

Devletin en güzel hizmeti falan değil. Devletin yapmak zorunda olduğu sistem. Şu an benim belge almam gerekiyor onu bile alamıyorum. Bu olayın basit bir yöntemi var. 100 tane sunucuyu ayarlarsın, boşta olan sunuculara load balancing ile kullanıcıları yönlendirirsin. Tanıdık adamları mühendis diye işe alacaklarına parlak zeka bir sürü mühendisimiz var onları alsalar 10 TL'lik sunucuda bile işlem yaptırabilir.
Hocam dediginiz mantıklı ama su an inanıyorum haberi olan herkes girme denemesi yapamıyor adeta infial oldu soy sop meselesi olunca 😀 eklemek isterim günlük 5 milyon hit ile anlık ki halı hazırda günlük 3 milyon hit olan bir site üstüne nereden baksan anlık milyon talep gelince açılmaması normal en az 4 milyon anlık sorgu gittiğine inanıyorum yine e devlet sistemine dahil olan bir çok kurum java tabanlı veri transferleri biraz daha fazla yük getirmekte.