Hassasiyetiniz için öncelikle teşekkürler sayın Sencer.
1. Veterinerler serbest piyasa çalışıyor, sanıyorum. Her yerin istediği ücret, aynı ilaç veya tedavi için farklı.
2. Yakınımın köpeği yapılan bir iğneden sonra öldü. Hekim'e gidildiğinde ise ''bayat ilaç'' denildi.
3. İç, dış parazit için Veterinere götürülen bir köpeği muayene bile etmeden kan testi yapmak bunun için de 300 TL talep etmek nedir?.
4. 100 evcil hayvan besleyen kişiye sorun 95 tanesi benimle aynı düşüncededir.
Hastanelerde bu kayıtlar tutulur. Hangi hastanede kaç kişi ölmüs. Neden Veterinerlerde de tutulmasın?
Genelleme olarak yazılmıs bir yazı olabilir bir üstte cevap verdiğiniz ancak tanıdığım muhteşem diyeceğim veterinerler de mevcut. Ancak herkes, herkes kadar şanslı değil.
Evet, bir çok veteriner ticari olarak çalışıyor.
Bir çok veteriner para tırtıklıyor.
Bir çok veteriner insanları korkutarak ekstra şeyler yapılması gerektiğini söylüyor. Malesef ki korkuyoruz ve kabul ediyoruz ama neden ne yapıyor hiç bilmiyoruz.
Alınmayın, ancak bilin, kabullenin ki bu tür Veterinerler çok yaygın.
Son olarak başıma gelen bir şey daha.
Köpeğimi kuafor için götürmüstüm bir veterinerliğe daha öncesinde aynı yere muayene için gitmistik. O zaman 150 TL banyo dahil fiyat verilmişti. 2 hafta sonra bu defa kuafor için götürdük fiyat zaten konusulmustu diye verdik ve beklemeye başladık.
Gerekenleri yaptılar ve ödeme kısmına geldi. Çıkardım 150 TL verdim. 230 TL denildi. İyi de bu fiyat denilmişti hatta bu da kartınız bakın dedim. Bu defalık böyle olsun denildi.
Üstüne camsil kutusu içine bir ilaç yapmıs kendileri, köpeğinizin tüyleri yok sağa sola vurur yaralanır bunu da alın kendini yaralarsa sıkarsınız.
Fiyat? 60 TL.
Şimdi herif haklı, tüyler yok kendini yaralasa napıcaz?
Hadi alalım.
Say, say bitmez.
Çok düşkünüm köpeğime, çok afedersiniz günde 1 defa kaka yapar dert ederim akşam niye yapmadı diye. Şimdi günde 3 defaya çıkardı dert ediyorum niye bu kadar yapıyor diye

Dediklerimde ısrarlıyım.
Hastasına nasıl olsa köpek, sahibine de bu da eşek sövüşlerim diye bakan yerler çok.