Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkansızın olduğu yerde olasılık olamaz çünkü imkansızdır. ama 10 dolar olması bir olasılıktır hocam. Bitcoin 100bin doları görünce bu yerinde mi sayacak
Bitcoin 100 bin doları gördüğünde muhakkak ki alt coinlerde ciddi bir değere ulaşırlar. Fakat Action Coin'in Ripple'daki gibi önünde zor hatta Ripple'nin durumuna göre çok daha zor bir yolu var. İlk kullandığım cümle hatalı oldu değiştirdim haklısınız . Zamanında Ripple ve benzeri en ucuz, en çok üretilen coinlere bakıyordum Ripple popürleşmesi ile ciddi değer artışı yakaladı. Fakat unutmamak gerekir Ripple'de mining ile üretiliyordu diye biliyorum. Action Coin, sokakta bedava dağıtılan bir tatlı gibi, para veya enerji ile çok ucuza satılan Ripple'den bile çok daha ucuz bedava 10 saniyede temin edilebiliyor. Haliyle bu kadar ucuz ( ücreti sadece 10 saniye vakit ayırmak ) bir coinin 10 dolar olması durumunda Ripple, en az 200-300 dolar, Bitcoin değil 100 bin dolar değil fiyatı belki milyon dolarlar seviyesinde olacaktır.
Ki böyle bir şey için Bitcoinin devletler ödemelerde kabul edilip mining işleminin bir çoğu bireyler tarafından yapılamayacak hâle geldiğinde gerçekleşebilir diye düşünüyorum.

Keşke çok değerlense şimdi biraz daha kasayım geçen gün görüp kaydolmaya başlamıştım fakat çok hesap açmadım konunuzu görünce tekrar biraz hesap açmalıyım moduna girdim. Refinizden üye olup sizede destek olalım sizin bir nevi teşviğiniz oldu bu.

Üye olurken isim ve soyisim olarak gerçek bilgileri girme zorunluluğu var mı? Sonradan ödemeyi alırken teyit falan ister mi? Ben mail haricinde isimleri sallıyorum yanlış mı yapıyorum? ( Ön görülerimde yanılırsam Action Coin değil 10 dolar 100 dolar bile olsa deli gibi mutlu olurum )