Ilk oncelikle bitcoinin gecmisine bakin onceleri asiri sekilde yukselmemis sadece bu 1 yil icinde yukselmis ve 1 yil icersindede ayni seviyeye gelemez diye bir kaide yok bugun en kotusunden NEO 100 dolarin uzerinde yeni bir coin diyelimki tum zenginler btc den parayi cektiler NEO ya yatirdilar olay burada iste aynen kumar isi ----------BTC ye artık devletler el attı yani bir kötü haber ile düşürüp bir iyi haberle uçurabiliyorlar.----------------- burada aynen benim soylemek istedigimi kendiniz yazmissiniz kucuk bir haberle calisan bir sistem at yarisindan farki yoktur ben kendimde 3 aydir coin satinaliyorum yoksa bu yazdigimi buraya bos yere yazmam bu arada yabanci forumlarda arastiriyorum ve arastirmalarima gore yaziyorum btc hakkinda olumlu yazilar hic okumuyorum.
Olumlu haber görmek istemediğinizden olumsuz haberler sizi kandırıyor. Araştırmalarınızı okumalarınızı daha geniş yapmanız lazım mesela bir olumlu bir haber vereyim...
https://www.express.co.uk/finance/ci...o-USD-XRP-news
Daha böyle anlık bir sürü haber var olumlu ama olumsuz da var olumsuz diyenler balon patladı çöktü battı gibi boş laflardan başka bir halt değil maalesef..