mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir yorumdur ya! "yerine yeni bir coin firlayip bitcoin gibi 20000 dolari gorebilir bence akilli olmak gerek" sorununuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Kısa vade de (min 6/ 12ay) imkansız "Hiç bir coin 20k olamaz" BTC dışında. Tamamen market hacimleri ve projlerin ilerleyişleri aldıkları destek ve yatırımlar bu bilginizi silip atıyor... Merak ettiğim sorum ise, "bu sure icersinde alim satim yapmiyorum" cidden alım satım yaptığınıza bile pek bir ihtimal göremiyorum, kaldı ki alım satım yapsanız bile tamamen bodoslama veya körü körüne işlem diye tahmin ediyorum.

BTC ye artık devletler el attı yani bir kötü haber ile düşürüp bir iyi haberle uçurabiliyorlar.
Ilk oncelikle bitcoinin gecmisine bakin onceleri asiri sekilde yukselmemis sadece bu 1 yil icinde yukselmis ve 1 yil icersindede ayni seviyeye gelemez diye bir kaide yok bugun en kotusunden NEO 100 dolarin uzerinde yeni bir coin diyelimki tum zenginler btc den parayi cektiler NEO ya yatirdilar olay burada iste aynen kumar isi ----------BTC ye artık devletler el attı yani bir kötü haber ile düşürüp bir iyi haberle uçurabiliyorlar.----------------- burada aynen benim soylemek istedigimi kendiniz yazmissiniz kucuk bir haberle calisan bir sistem at yarisindan farki yoktur ben kendimde 3 aydir coin satinaliyorum yoksa bu yazdigimi buraya bos yere yazmam bu arada yabanci forumlarda arastiriyorum ve arastirmalarima gore yaziyorum btc hakkinda olumlu yazilar hic okumuyorum.