bende 105'ten 97'ye düştüm bu aralar can sıkıcı bir olay yaşadım 2-3 gündür gece yemek yiyorum. Hayatınızdan zararlı şeyleri tamamen çıkarmayın demiyorum ama olabildiğince çıkarın. Bunları zaten anlatmama gerek yok kola, cips, çikolata vs. Çok canınız çekerse haftada bir gün bir tane gofret alıp yiyebilirsiniz. Ben onu da yapmıyorum her gün 6'dan sonra ağzıma bir şey koymuyorum. 9 gibi ise greyfurt suyu sıkıp içiyorum. Bu aralar bi karışım deniyorum limon+zencefil+sarımsak karışımını sabahları aç karnına içiyorum ama ne olacak onu kestiremeden buraya bir şey yazmak istemiyorum. Spor şart ama her zaman aynı sporu yapmayın. Yapınca vücut alışır ve eskisi kadar kalori yakamazsınız. Değişik hareketlerle değiştirin, vücudu alıştırmayın. En önemlisi miğdeyi tutmak şok diyet yapamazsınız çok zor ama yavaştan azaltırsanız problem olmaz. Mesela eskiden 1 ekmek yiyip doyamazken yarımdan daha az ekmekle doyabiliyorum. Spor şart bana göre. Sporsuz ayda 1 kilo verecekken spor ile 4-5 kg verebilirsiniz.