allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana önerim 1 adet 50 ila 100 tl'ye pinsiz veya 300 ila 500 tl'ye pinli 1 adsense hesabı alıp mevcut siteni oraya eklemek , eğer içerik ile alakalı bir sıkıntı var ise google sana uyarı iletecektir , veya sıfırdan farklı bir site kurup , standart içeriği olan adsense alabileceğin kadar içerik olan daha sonra onaylanması durumunda yine niche siteni ekleyebilirsin. 7k hit gelip google'ın bunu onaylamaması gibi bir durum olamaz , 100 hit ile bile onaylatabilirsin.
Eğer hile hurda farklı yerlerden tıklatma vs var ise google 1 2 kabul edebilir ama devamlı bu sekilde devam ettiremezsin ,
hocam bende şuan aktif site yok daha domainleri alalı 1 hafta oldu şu gelir paylaşanlardan niche araştırır oldum hatta son msjlarımda vapur.org a teklif verdim ki Tr de vapur olsada 10 tl + teklif getiren bir kelime domainde hemen aldan bana kalacak zaten

hile hurda olmayacak ingilizce makale gireceğim gerçekten net 7k hite site adresini vermeyeceğim ama kadın sitesi keza kız arkadaşıma açtığım bir siteydi %80 aşk meş ve örgü modelleri içeriği var rumorroom teması kullanıyorum zaten kendi kelimesinde 1. sırada ordan günlük 2-3k hit geliyor Yaklaşık 1.060.000 sonuç bulundu (0,62 saniye) birde kadın ara kelimesinde sıralamada alakasız olsada adsense onaylamıyor alexa genel 600k tr 2300k