fakirlik değil hocam problem insanlık şu dünyada doğandan fazla ölen var kimi korkudan kimi inanctan organ bağışlamıyor o kadar çok ihtiyacı olan insan varki örneğin
farkındalık şart mesela ben alakasız olacak ama sağ görüşlüyüm hatta parayı çok severim ama insanım kaç kere alkolü bırakıp tekrar başladım (1,5 yıl hiç ağzıma sürmedim) o lanete parayı verip borca gireceğime bir insanı mutlu edip borca girerim en azından hani sevabı günahı Allah bilirde ilk önce insan olmak lazım
dediğim gibi elimden gelen birşey olursa yapacağım ve organize olmak her zaman güzeldir şu forumda hiç kimse yalnız kalmadı evden kaçanada sahip çıktılar ki geçen aylarda ben intaharın eşiğine gelmiştim bir abimiz ve diğer arkadaşlar fethiyede olmasa bile sadece konuda yazdığımdan dolayı bütün fethiyeyi emniyeti vs. yi ayağa kaldırmışlar
Para herkese lazım hocam ama arada gerçekten muhtaç olanlara el uzatmak lazım, sonuçta ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz. Sadaka belayı def eder o yüzden ben ve çevrem olsun yardım yaptık ama yeterli olmadı dediğim gibi r10 halkının da bu durumda aileyi yalnız bırakmayacağını düşünerekten buraya da böyle bir konu açmak paylaşmak istedim. Bu arada size de geçmiş olsun hocam.