yaklaşık elime 5000+ para geçiyor kız arkadaşımla ayrılalı yada ayrılmadıysakta ne yaşadığımızı bilmediğimiz bu 4 aylık arada sadece 15k + para harcamışım

5 yıllık ilişkimde 2 araba ve geri kalan bütün parayı altına yatırarak geçirdim alkolü bıraktım sigarayıda 1 paketi 4 güne kadar düşürdüm ama son 4 adır ne yaptığımı bilmiyorum sadece geçen hafta 1000 tl yemişim çarşamba cumartesi

sitelerle ilgilenmeyi bile bıraktım yani şuan için 5000 nin kenarından geçemiyoruz 3000 i gören cennetlik yani enparada -5000 e doğru ilerliyorum telefon 200 tl giyecek vs. bi 300 de öyle gidiyor ekstra

bu durumda para biriktirmek için düzenli ilişki olacak
dirayet ve irade olacak benim gibi ankisiyeti ve panik atağı bulup çözümü alkolde harcamıcan ( 1,5 yıl ağzıma sürmedim aklıma bile gelmemişti)
sigara en büyük gider az az gidiyor gibi ama gidiyor namussuz babam sigarayi birakti adam 2 senede 0 araba aldı yahu
yemek olayı bilmiyorum abi boğazdan kısılmaz ona çözüm yolu yok diyorum evden sefer tasi ile işe gidecek değilsin

yani hocam bende bilmiyorum bu birikmiyor sanki asgari ücretle çalışırken daha mutluydum ne kadar gelirin varsa o kadar giderin oluyor