merhaba kardeşim arabistanda kabenin yenilenme projesinde çalıştım az çok oraları bilirim uygun yerler var ama burda nasılsa ordada çin malı çok ama uygun olanda var elbet kebe yakınlarından veya medineden almasınlar azizede telefoncu çarşıları var veya cidede buralardan alabilir ama az anlayan biri olmalı uluslar arası garantili olanları var ipone en uygun alınacak marka ama bu bir iki sene önce öyleydi bugün tam nasıl bilmiyorum konunu gördüm bildiğimi yazmak istedim Allah umre işlerini şimdiden kanul etsin sana da nasip etsin genç yaşta kardeşim Allaha emenet
Teşekkürler seneye belki bende giderim iş güç sorun oldu bu sene. Araştırıyorum bol bol. Dediğiniz gibi tokatlanmamak için iyi firma isimleri arıyorum. Annem babam alacak Çin malı vs olmadan arıyorum. İnşallah bulurum
Ben komşuma getirtmiştim Umreden. Extra-stores burdan bakabilirsin fiyatlara vs.
Gelen telefonun 1 yıl garantisi vardı 3 kere sıfır ile değiştirdiler. 4.cihaz suan kullandığım (16gb yerine 32gb verdiler) garanti ile ilgili sorun yok yani.
Belli bir seri no da garanti bir sene devam ediyor. Bahsettiğiniz firmayı duydum. Orjinaline başka satmıyorlarmış.
Extra-stores bizim vatan bilgisayar gibi biryer fiyatlar yüksek biraz bazı ürünlerde onun mağzalarınada gittim
Fiyatlar burada yüksekmiş ama TR fiyatına sanırım yine iyi. Sorunsuz FaceTime'lı olmaları yeterli.