Merhabalar;
Kesinlikle tebrik edilmesi gerektiğini düşünüyorum bir çok saldırı yapan olmasına rağmen konuyu ilk açtığı dakikadan bu yana takipteyim 1 kere dahi sitenin down olduğunu görmedim.
Bazı arkadaşlar yok şurdan hizmet alıyor yok arkada şunu şöyle yapıyor demiş bence tamamen çekememezliktir.
Eğer o kadar bilginiz var ise siteyi kapatın kanıtınızı atın buyrun kapattım sitenizi dersiniz herkes görür ve konuyu açan arkadaş bu yönde önlem alarak kendisini daha iyi geliştirir.
Çünkü internet ortamında bir çok kişi veya kurum bu tarz saldırılardan illalah etmiş durumda eğer arkadaş kendini bu yönde geliştiriyorsa bunlar biz son kullanıcıların işine yarayacaktır.
Nacizane tavsiyem oturup boş mesajlar yazacağınıza arkadaşa destek olup hatta daha çok saldırı yapıp kendisini daha çok gelişmesine yardımcı olmak.
Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.
Not: Konu sahibi arkadaşı hiç bir şekilde tanımıyorum.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Konuyu burada sonlandırıyoruz. Test yapan bütün arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyoruz. Konuyu açtığımızdan bu yana bir çok saldırı geldi. Ancak hiç birisi uzun süreli kapatmaya yetmedi.Artık sektörde pişmeye bakacağız.