R10'NUN EN ÇOK SATAN KONUSU
32 ADET HESAP SATILDI. (1 Pinli 40 Pinsiz) KALAN HESAP 0 Durum : Satıcı
Hesap Türü:Web AdSense Birseysel Hesap Tarihi: Mayıs 2018 Pin: Pinsiz
Ödeme Alındı mı : Hayır
Adres onayı: TR
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Hayır Kesinleşen Ücret: yok Kesinleşmeyen Ücret: 0 Hesap için istenen fiyat : 100 TL Mail ile mi devrilecek: Aksi belirtilmedikçe mail ile devredilecektir. Ödeme Türü: Garanti - Enpara - İşbank - Ziraat Ek notlar/detaylar: Bu hafta ikinci adsense satışım. bu ay üçüncü. alana hayırlı olsun.
Daha önce ki satışlarımda en ufak problem yaşamadım. Traderlarımdan görebilirsiniz. Satış devam etmektedir. Hesap mail ile verilecektir. Daha önceki satışlarımda en ufak bir sorun yaşamadım. Çoğu pin alarak ödeme almaya başladı. Yani herhangi bir ihlal yapmazsanız sorun yaşamazsınız.
Toplu alım fiyatları için pm atabilirsiniz.
PİNLİ PİNSİZ ADSENSE FARKI
Pin kodu girilmemiş yani adresi doğrulatılmamış kimlik tespiti yapılmamış hesaptır. Pin kodu girilmemiş derken bu kod Google tarafından AdSense hesabında belirtilen Ev-İş Adresine bir kod iletilir bu kod 6 rakamdan oluşur. Bu doğrulamayı yaptıktan sonra hesap pinli olmuş olur. Pin kodunun eklenmediği hesaplara pinsiz diye adlandırma yapıyoruz. Pinsiz hesaplar ödeme alamaz. Pin alabilmeniz için 20 TL sınırını aşmanız gerekir.
1 Adet Hesap Satın Alınmıştır. teşekkurler
1 hesap satın alındı. teşkkürler
hesap tarafımdan alınmıştır hızlı alışveriş oldu teşekkürler.
1 adet adsense hesabi alindi aninda teslim etti. arkadaş teşekkürler..
Pm atıldı. Çok anlayışlı çok ilgili bir satıcı. Teşekkür ediyorum kendine
Alış-veriş gerçekleştirildi. Son derece iyi bir insan. Tekrardan teşekkür ediyorum
1 Adet Hesap Satın Alınmıştır.
1 Lisans alındı hemen teslim etti. Teşekkürler.