Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi başlık alaycı olmuş duzenlerseniz daha güzel olur.
İkincisi yazınıza saygım var ama bunlar bilindik şeyler forumda hergun yazılıp çizilen konular zaten bir kesin düşer der bir kesin çıkar der herkes kendi menfaatleri doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışır.
Üçüncüsü dijital parayı bilmem ama beklentilerin çok üst düzeyde umarım hayal kırıklığı yaşamazsın sonuçta kaderiniz siyah çantalılarin elinde bknz iki günluk BTC hüsrani en güzel örnek

Yani daha açık yazayım kaderiniz kodomanlarin elinde
Başlık son 1 aydır alay ederek konu açanlara itafen oluşturulmuştur zaten. Durmasında bana göre bir sakınca yoktur. O zaman bütün bu balon söylemleri yapan kişilerin başlığını düzeltmesi gerekir. Bilindik şeyler olabilir ama zamanlamayı doğru yapmak lazım. Özellikle Amerika senato konusunu.
Beklentilerime gelecek olursak. Son 4 senedir bu tür beni uyaran o kadar çok kişi oldu ki hepsi sonuçta "ne risk aldın be arkadaş" diyerek imrenen insanlar oldu. BTC hüsranı olarak görmen normal çünkü bu borsaları son 1 yıl içinde takip edenler bunu hüsran olarak gördü ben ise tamamen bir avantaj olarak gördüm.
Siyah çanta konusuna gelecek olursak. Dünya'da siyah çantaların hakim olmadığı bir ekonomik düzen gösterirsen onu da incelemek isterim açıkcası.